Catering

De Qualicateraar maakt van elke catering een feest!

Wilt u uw gasten verwennen en de catering tot in de puntjes verzorgd hebben?

Bij Qualicateraar kunt u terecht voor alles op het gebied van
catering. Wij zijn een flexibel bedrijf die in kan spelen op al uw wensen.
Catering is bij uitstek een activiteit waarbij maatwerk essentieel is.
Iedere catering is weer anders: de locatie, uw wensen, het aantal gasten,
wel of geen bediening.
In een persoonlijk gesprek bespreken wij samen uw wensen.

Wij verzorgen onder meer:
Buffetten – Stamppotten – Barbecues – Bruiloften – Lunch /Brunch
Hapjes – Dranken – Verhuur – Live cooking – Maaltijdvoorziening

Wij leveren een bijdrage om uw feest tot een geslaagd feest te maken.

Wij bieden u een uitgebreide reeks aan buffet mogelijkheden. Voor onze buffetten worden heerlijke verse producten gebruikt welke op een prachtige wijze worden gepresenteerd. Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft geven wij u naast de bestaande buffetten de mogelijkheid om in overleg met ons uw eigen buffet samen te stellen.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken
Wij bieden u een ruim assortiment aan van luxe en traditionele salades. Onze salades worden uitsluitend bereid met pure en dagverse producten. Lekker voor bij de borrel, barbecue of als lunch. Luxe schotels in royale hoeveelheid, mooi opgemaakt met gevulde eitjes, vruchten en zuren.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken
Feestelijke gebeurtenissen waar je even bij stil wilt staan en die je wilt vieren onder het genot van een hapje en een drankje. Soms kan worden volstaan met een eenvoudige blokje kaas een andere keer mag het wat luxer. Wij bieden u een ruim assortiment aan verse smakelijke en met veel zorg bereide hapjes en verrassen u graag met originele hapjes.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken
Gezellig in de zomer barbecueën! Wilt u samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een barbecue ervaar dan het feestgevoel van onze heerlijke barbecues. Onze barbecues bestaan uit diverse vlees- en visgerechten, verse salades en heerlijke sauzen. Tevens bieden wij een mooi assortiment vegetarische producten aan. Wij verzorgen uw barbecue op iedere gewenste locatie op professioneel wijze. Onze barbecues brengen in elk jaargetijde een ontspannen en zomerse sfeer. Indien gewenst leveren wij vakkundig personeel( koks, bediening) zodat u optimaal kunt genieten van de barbecue. Mocht het weer het laten afweten. Dan kunt u ook bij ons terecht voor een verwarmde en ingerichte partytent.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken
Wilt u een lunch bij u thuis of op kantoor? Wij verzorgen heerlijke lunches. Mensen kijken uit naar de lunch. Een goed verzorgde en gevarieerde lunch is gezond en geeft energie. Wij bieden een breed assortiment voor de lunch. Samen met ons maakt u daaruit de beste keuze. Of mocht uw wens uitgaan naar een lunchbuffet, lunchpakket, een koffietafel of een receptie wij regelen het voor u.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken
Een heerlijke en uitgebreide gourmetschotel voor elke feestelijk gebeurtenis of zomaar voor de gezelligheid. Gezellig lang tafelen met vrienden of familie.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken
Lekker eten verdient een prachtige entourage. Wij zorgen voor de aankleding van uw Feest, Opening, buffet, lunch, Live cooking enz. Gezien onze jarenlange ervaring in de catering weten wij precies wat we waar nodig hebben. Of het nu gaat om een klein of groot feest of een evenement, bij ons bent u aan het juiste adres voor de huur van horecabenodigdheden. Hierbij kunt u denken aan glaswerk, servies, bestek, maar ook aan statafels, tafellinnen, barbecue en luxe tenten.

Klik hier om de mogelijkheden te bekijken